Loading...
Swedish2020-02-10T17:29:48+00:00

Vi är ett importföretag för LED och fiberoptik.

Om LedLife Oy

Välkommen till LedLife Oy! LedLife Oy är ett företag som är specialiserat på import av olika varor. Huvudsakligen är företaget specialiserad på belysning och elektronikteknik.

I augusti 2018 förvärvade LedLife Oy Nadenex Oys LED-belysning och paketit.com-verksamhet. LedLife importerar en mängd olika LED- och fiberkomponenter för belysning. Vid behov andra produkter som krävs av kunden. Billiga förpackningstillbehör och andra relaterade produkter finns också på paketit.com. Om du är intresserad av att bli vår kund, vänligen kontakta oss eller beställ direkt från vår onlinebutik! Produkter säljs enkelt till företag och direkt till konsumenter via våra onlinebutiker.

LÄS MER

LedLife Oy Onlinebutiker

LED Life

www.ledlife.fi är ett företag som specialiserar sig på LED- och optisk fiberbelysning. Vi har vår egen import och produktutveckling samt vår egen tillverkning. På grund av vår egen tillverkning och import kan vi också anpassa produkter efter kundens behov. På grund av vår mångåriga erfarenhet och vårt omfattande samarbetsnätverk kan andra produkter också erbjudas våra kunder. Välkommen att besöka våra produkter!

Besök webbplats

PAKETIT.com

www.paketit.com är det billigaste sättet att få förpackningsmaterial direkt från en importör utan kostsamma mellanhänder. Vi har fantastiska priser, inte bara för företag utan också för individer och organisationer. Om ni inte hittar det förpackningsmaterial ni behöver på vår webbutik, tag kontakt. Vårt omfattande samarbetsnätverk gör det möjligt för oss att importera nästan vad som helst!

Besök webbplats

Vad vi erbjuder

Annan import

0
PLANERINGSANVISNINGAR
0
FULLFATTA PROJEKT
0
SAMARBETSPARTNER
0
STÄNDIGA IMPORTLÄNDER

Varför välja oss

Vad folk säger

”Jag köper alltid mitt packningmaterial från www.paketit.com”

HARRY SMITH

”Ledlife Oy planerade byte av våra högtrycksnatriumlampor i företagets verkstad, importerade lämpliga LED-UFO armaturer och t.o.m. bytte ut dem. Utmärkt arbete!”

JOHN DOE

Blogg

Tag kontakt

  • Cylindergränd 1, Ekenäs
    10620 Raseborg,Finland

  • 040-5533908

Prata med oss ​​- vi är här för att hjälpa

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST ADRESS *
TELEFON

ÄMNE

HUR KAN VI HJÄLPA?