Om LEDLIFE Oy

Om LedLife Oy

LedLife Oy är ett företag beläget i Tammisaari, Finland specialiserat på import och export främst inom belysnings- och elektronikteknik och förpackningsmaterial. Vi importerar och exporterar också andra saker enligt våra kunders behov.

Ledlife Oy startade som familjeföretag när en far och son ville importera LED och fiberoptikutrustning till Finland för sitt eget elentreprenörsföretag. Efter ett tag började de också sälja föremålen via en webshop så att alla kunde njuta av kvalitetsartiklar billigare och samtidigt få minskade energikostnader.

www.LedLife.fi importerar en mängd olika LED- och fiberkomponenter för belysning. Vid behov andra produkter som krävs av kunden.

I augusti 2018 förvärvade LedLife Oy Nadenex Oys LED-belysning och www.paketit.com-verksamhet.

www.paketit.com är takten för billiga förpackningstillbehör och andra relaterade produkter finns också tillgängliga för alla.

Om du är intresserad av att bli vår kund, vänligen kontakta oss eller beställ direkt från vår onlinebutik! Produkter säljs enkelt till företag och direkt till konsumenter via våra onlinebutiker.

SKICKA GRATIS FÖRFRÅGNING

Fyll i din kontaktinformation med hjälp av formuläret för att skicka feedback eller pråduktförfrågningar. Vi svarar dig så snart som möjligt!

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST ADRESS *
TELEFON

ÄMNE

HUR KAN VI HJÄLPA?